18 Şubat 2010 Perşembe

bugün hava sıcaklıgı 22 dereceydi kücük bir bakım yapayım dedim kovanlarda böyle dalaklar buldum.magazin olayını unutunca sonradan bu resimleri cektim :):):)kovanlarda arı mevcudu bayagı cogalmış bazı bloglarda  izledigim kadarıyla daha sıkıştırma yapıyorlar ama bizim buralara bahar geldi sayılır ben kabartılmış petek ilave ettim hayırlısı allahtan herkese bol mahsullü yıllar yavaş yavaş sezon başlıyor.

17 Şubat 2010 Çarşamba

marketten kacmayı başara bildigim zaman lar bunlarla vakit geciriyorum

12 Şubat 2010 Cuma

:)bizim buralara kar 20senede bir ancak yağar,yağdıgıda ögleye kalmaz erir.gecen gün bir arkadaşım antalyaya gitmişti dönüşte bir poşet kar getirdi korkuteli civarlarında doldurmuş tabii cocuklar bayagı sevindi bizde tabiki:)biraz kartopu yapıp birbirimize attık :):) kalanıda böyle kücük bir kardan adamımız oldu tabiki 3 saat falan dayana bildi ama cok hoş oldu.

6 Şubat 2010 Cumartesi

20 cıtalık kovanım şükür saglam üzülenler oldu o kavanıma birşey oldu diye saglam ve bahar balınıda o kovandan alırım mevcut cok iyi bugün için bahar havası var bizim burda sıcak yagmur habercisi galiba. küçük evde güzel görünüyor hani bizim ufaklık biraz süslemede yapmış:):):)
öldü sandıgım kovanın anasıyla biraz asker kalmıştı onlaraküçük bir ev yaptım bakalım begeneceklermi? allahtan arılarım yagmacı degilde böyke kücük kovanlara zarar vermiyorlar nette duyuyoruz arılarım yagmalandı bazıları diye:allah herkese yagmacı olmayan arılardan nasip etsin.